dana1967

Just another WordPress.com site

Dovleac copt la cuptor

7 coline

 

Ei da, dupa cum si vedeti, asta mi-a fost pofta ce-am poftit-o aseara. Asa ca, bucatareasa fiind in concediu, ne-am suflecat manecile si am purces la pregatirea dovleacului, care dovleac trebuie sa fie din cel cu coaja alb-verzuie si cu miezul foarte colorat. Se taie dovleacul in jumatate, se curata de seminte si apoi taiati cate felii aveti nevoie sau credeti ca se vor manca. Nu-i problema daca mai raman caci dovleacul copt se poate consuma si este la fel de gustos si cald si rece. Semintele se spala bine cu apa, sunt cam cleioase, si se pun la uscat. In nici un caz sa nu le aruncati. Trebuie sa mai stiti ca dovleacul ramas se pastreaza destul de bine, o perioada mare de timp, undeva la rece. Asadar taiati dovleacul (pe aici i se spune si bostan dar nu conteaza, e unul si acelasi lucru) in felii, cam asa cum taiati pepenele. Sunt mai multe metode de…

Vezi articolul original 290 de cuvinte mai mult

Autor: Dana Constantinescu Mediclass

Director Medical/Administrator-Centrul Medical Mediclass

Comentariile nu sunt permise.