dana1967

Just another WordPress.com site

Bune maniere la masă: ananasul

Bunele Maniere

Se spune despre ananas că este un simbol al prieteniei şi al ospitalității. Un fruct cu o „arhitectură” specială, ananasul se regăseşte printre fructele bogate în nutrienți dar, mai dificil de „devorat”am spune la o primă vedere. Ananasul este considerat a fi un fruct problemă în ceea ce priveşte decojirea şi servirea. Eticheta la masă vine cu soluția!
Protocolul spune că ananasul se serveşte sub formă de bărcuță (tăiat în două) şi se consumă cu lingurița.

Pentru a curăța însă un ananas, există în comerț un instrument care extrage interiorul lemnos şi scoate fructul sub formă de spirală.

În lipsa acestuia, vă prezint un alt mod de a curăța un ananas folosindu-vă doar de ajutorul unui cuțit.
Iată paşii pentru a decoji cu succes un ananas:

  1. Cu ajutorul unui cuţit tăiați capetele (baza şi frunzele) ca în imaginea de mai jos.
  2. Fructul rămas sub formă de cilindru se pune cu…

Vezi articol original 122 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Autor: Dana Constantinescu Mediclass

Director Medical/Administrator-Centrul Medical Mediclass

Comentariile nu sunt permise.